Skip to main content

Datorită OrheiLand, mii de copii din toată țara își vor aminti mult timp începutul noului an școlar. Vorbim despre cei care au sărbătorit Ziua Cunoștințelor în parcul de distracții, unde, cu această ocazie, a fost organizat spectacolul fantastic „Cartea Miracolelor”!

Băieții și fetele au avut ocazia să-și vadă personajele din desenele animate preferate și să plece într-o aventură virtuală. Copiii și părinții lor au fost încântați de spectacolul “Caleidoscopul de circ” cu participarea clovnilor, acrobaților și jonglerilor.

Mascota Orheiului i-a servit pe toți copiii cu înghețată.

„A fost extraordinar. M-am simțit ca un copil și mi-am adus aminte de copilărie. Mulțumesc echipei lui Ilan Șor pentru emoțiile frumoase dăruite copiilor noștri”, a spus o femeie.

„Demult nu ne-am distrat atât de frumos împreună cu copiii. Ei sunt foarte fericiți. Iar pentru aceste emoții frumoase vă mulțumim din suflet”, au dezvăluit mai mulți părinți.

“Avem așa niște emoții frumoase! Ne-am distrat, am cântat, am dansat. Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru sărbătoare”, a menționat un bărbat.

Petrecerea la OrheiLand va continua și la sfârșitul acestei săptămâni. Oaspeții vor fi întâmpinați de Mr. Orhy. Toată lumea va fi încântată de spectacolul „Caleidoscopul de circ”. Evenimentul va avea loc pe 9 septembrie, începând cu ora 16:00. Va fi muzică bună, animatori plini de spirit, dans și distracție până noaptea târziu.

Parcul de distracții OrheiLand a fost inaugurat în 2018, la inițiativa lui Ilan Șor, care și-a dorit să le facă copilăria fetelor și băieților mai frumoasă. Datorită acestui proiect, copii au posibilitatea să petreacă frumos timpul și să se bucure absolut gratuit de distracție la OrheiLand. Parcul a fost deja vizitat de aproximativ 5 milioane de oameni, mulți dintre ei străini.

Leave a Reply