Skip to main content


Încă un zbor charter a fost organizat de echipa lui Ilan Șor pentru a scoate cetățenii moldoveni din Israel. Despre a asta anunțat recent deputatul Marina Tauber pe pagina sa de Facebook, ne informează Tv6.md.

„ Zborul TAH4014 este pregătit astăzi pentru ruta Tel Avia – Chișinău. Aproximativ 300 de persoane se înregistrează acum la Aeroportul Ben-Gurion. Permisiunea de a ateriza la Chișinău nu a fost încă acordată. Vă vom ține la curent”, scrie Marita Tauber.

Amintim că în seara de 12 octombrie, un grup de cetățeni moldoveni, ajutați de omul de afaceri Ilan Șor, trebuiau să zboare de pe Aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv spre Chișinău, însă nu au putut pleca din cauza lipsei autorizației din partea Autorității Aeronautice Civile.

În cele din urmă, autorizația a fost primită, iar moldovenii au ajuns acasă, în seara de 13 octombrie.

Un alt charter, organizat cu suportul lui Ilan Șor, a zburat în data de 13 octombrie din Israel spre București, iar ulterior, cetățenii R. Moldova au ajuns acasă cu un autocar.

Iar în data de 14 octombrie, un alt charter, cu aproximativ 300 de moldoveni, a aterizat din Israel la Chișinău, de asemenea, cu sprijinul lui Ilan Șor și a echipei sale.

Leave a Reply