Skip to main content

Vicepreșdintele Partidului Politic SOR Marina Tauber  a venit cu o reacție pe o rețea de socializare : “După o anumită perioadă de timp revin în spațiul public, dar din păcate, nu cu noutăți bune, dar cu cele mai triste pentru țara noastră!

Cu părere de rău, am realizat că Republica Moldova a devenit și mai “faimoasă” în lume. Numai că acum nu doar ca cea mai săracă țară din Europa, ci și ca prima și singura în care un partid politic de opoziție este interzis de guvernare. Ca o țară în care se desfășoară ilegalitatea banditească creată chiar de autoritățile de la Chișinău, conduse de Maia Sandu, care nu a putut găsi în viață nicio împlinire și liniște din cauza propriilor complexe josnice, chiar și fiind în scaunul președintelui țării.

Scoaterea în afara legii a Partidului „ȘOR” este primul precedent periculos din Europa. Democrația în țara noastră a murit, nu mai există…

În fiecare zi, noi ca țară, devenim din ce în ce mai “faimoși” în întreaga lume din cauza deciziilor rușinoase, a corupției, a fărădelegii și a precedentelor periculoase. Pentru a închide un întreg partid cu sute de mii de membri și susținători, este suficient să fii împotriva Maiei Sandu.

Toți cei care au luat parte la acest proces rușinos și au luat această decizie, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde în fața legii.

Noi vom lupta pentru numele Partidului „ȘOR”. Nu ne oprim aici! Vom contesta decizia la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului și la alte instanțe superioare internaționale. Acest lucru va fi realizat de echipa noastră profesionistă de avocați, care sunt încrezători că vom câștiga toate procesele în acest caz.

De asemenea, vom continua să luptăm pentru democrație, pentru dreptatea din țara noastră, pentru drepturile cetățenilor Republicii Moldova și, bineînțeles, așa cum anunțam la începuturile noastre, vom lupta pentru o viață mai bună și mai demnă pentru concetățenii noștri.

Partidul „ȘOR” va trăi! Partidul „ȘOR” a fost, este și va fi!

Am fost mândră, sunt mândră și mereu voi fi mândră că fac parte din echipa lui Ilan Șor.

Partidul „ȘOR” suntem noi, oameni vii, nu un certificat de înregistrare și o ștampilă. Și suntem foarte mulți!

Pentru voi și pentru noi, dragii noștri colegi, prieteni, membri ai Partidului, activiști, reprezentanți locali, susținători și simpatizanți, începe o nouă poveste. Victoria va fi a noastră. E doar o chestiune de timp. Și va fi cea mai tare și mai strălucitoare victorie din întreaga lume, în care binele, ca întotdeauna, va triumfa asupra răului! Și această victorie va fi a noastră – victoria echipei lui Ilan Șor!

Acest mesaj a fost transmis prin intermediul avocaților care îmi reprezintă interesele. “

Leave a Reply