Skip to main content

Primarul interimar al orașului Orhei, liderul partidului „Șansă”, Alexei Lungu, împreună cu echipa lui Ilan Șor, continuă proiectul de îmbunătățire a infrastructurii orașului.

Renovarea străzii Lăpușneanu din sectorul Nordic a fost finalizată. Aceasta este a patra stradă unde s-au finalizat lucrările în aceste zile. Lungimea sa este de peste jumătate de kilometru și sunt amplasate 27 de case. Anterior, pe vremea rea, erau gropi și o adevărată mlaștină. Acum există o nouă suprafață de drum.  

„Vom depune toate eforturile pentru a vă asigura un trai confortabil în frumosul dumneavoastră oraș. Ne bucurăm că locuitorii se vor putea deplasa confortabil, iar copiii se vor putea plimba cu bicicleta în siguranță pe această stradă. Depunem toate eforturile pentru a face orașul Orhei și mai frumos”, s-a adresat Alexei Lungu locuitorilor străzii.  

Viceprimarul municipiului Orhei Cristina Cojocari a subliniat că proiectele începute în 2015 continuă să fie implementate.  

„Reabilitarea infrastructurii rutiere de pe strada Lăpușneanu a devenit realitate datorită eforturilor oamenilor harnici care au muncit din greu. Orheienii sunt deja familiarizați cu programul de reconstrucție al orașului și sunt încrezători că orașul nostru va fi echipat exemplar, bine întreținut, curat și frumos”, a menționat ea. 

Deputatul Marina Tauber i-a asigurat pe orheieni de sprijinul și grija necondiționată a echipei lui Ilan Șor. În timpul deschiderii noului drum, ea a subliniat că în curând nu vor mai rămâne drumuri în oraș care să aibă nevoie de reparații.

Leave a Reply