Skip to main content

Prima etapă a proiectului de infrastructură în satul Gaidar este finalizată! O porțiune de 400 de metri lungime a străzii Școlinaia a fost construită cu succes și dată în exploatare.

În centrul localității au fost făcute schimbări radicale: acolo unde înainte erau gropi, noroi și trotuare distruse, acum există un drum modern și asfaltat.

Menționăm că toate proiectele de infrastructură sunt implementate din surse extrabugetare și cu sprijinul lui Ilan Șor.

Bașcanul autonomiei Evgenia Guțul și-a exprimat recunoștința pentru echipa sa și pentru Ilan Șor care a reușit să aducă investitori care sunt gata să investească în dezvoltarea Găgăuziei.

„Tot ceea ce facem este pentru Dvs și copiii voștri. Noi ne implicăm pe stradă și ne îndeplinim promisiunile făcute. Suntem o echipă care lucrează pentru rezultate, nu pentru vorbe. Am început recent lucrările, iar astăzi deja inaugurăm un nou drum. În curând, tot Gaidarul va avea străzi renovate. De asemenea, lucrăm la proiecte sociale și economice. Suntem bucuroși să vă anunțăm că avem deja și Comitetul Executiv aprobat, care ne va ajuta să ne îndeplinim promisiunile”, a declarat  Evgenia Guțul.

Primarul satului Gaidar, Ilia Chiosea, și-a exprimat profunda recunoștință întregii echipe.

„Astăzi avem prilej de sărbătoare în localitate pentru că drumul mult așteptat care duce la școală a fost renovat. Tot pe acest drum bunicile noastre merg la biserică. Este important și pentru că leagă multe instituții sociale, inclusiv centrul cultural și primăria”, a subliniat el.

Președintele partidului „Șansă”, Alexei Lungu, a menționat că echipa sa planifică să continue proiectele de infrastructură începute de Ilan Șor.

„Intenționăm să continuăm proiectele începute și să implementăm proiecte de infrastructură noi. Este deosebit de important pentru noi ca copiii din satul Gaidar să meargă pe drumuri bune spre școală. Promitem că vom schimba aspectul satului, făcându-l să arate și mai frumos. Lucrăm la repararea drumurilor, grădinițelor și școlilor din toată țara și ne străduim să demonstrăm că echipa lui Ilan Șor nu este doar despre cuvinte frumoase, ci și despre fapte adevărate care ne fac țara mai frumoasă și mai dezvoltată”, a spus Alexei Lungu.

Ilan Șor i-a felicitat pe localnici și a împărtășit cu ei planurile sale ambițioase pentru viitor.

„Astăzi mă bucur că inaugurăm împreună acest proiect minunat în satul Dvs. După cum am promis în campania electorală, am început să muncim mult în toată autonomia găgăuză. Anul acesta ne propunem să finalizăm cel puțin câte un proiect în fiecare localitate. Ne vom îndeplini fiecare promisiune făcută și vom transforma Găgăuzia într-un meleag de vis”, a menționat Ilan Șor.

Tot în Gaidar, echipa partidului „Șansă” intenționează să asfalteze strada Lenin și să construiască un trotuar de 900 de metri lungime.

Menționăm faptul că proiecte de infrastructură sunt lansate zilnic în autonomia găgăuză, la inițiativa bașcanului Evghenia Guțul, cu sprijinul partidului „Șansă” și al echipei lui Ilan Șor.

Leave a Reply