Skip to main content

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, a anunțat rezultatele obținute de partid în alegerile recente.

Din listele Partidului „Renaștere”, nu mai puțin de 27 de primari au fost aleși, alături de sute de consilieri, marcând astfel o victorie semnificativă în scrutinele locale, scrie sinteza.org

Cu toate acestea, campania electorală nu a fost lipsită de provocări pentru partid.

Parasca a subliniat că partidul lor a fost supus unei presiuni masive pe tot parcursul procesului electoral. Candidații și activiștii partidului au fost supuși perchezițiilor, au fost chemați la audieri și chiar amenințați cu dosare penale.

„Din listele Partidului “Renaștere” au fost aleși 27 de primari și sute de consilieri. Pe tot parcursul campaniei electorale, partidul nostru a fost supus unei presiuni enorme. Candidații și activiștii noștri au fost percheziționați, au fost chemați la audieri și au fost amenințați cu dosarile penale”, a notat aceasta.

Cu toate acestea, Parasca a subliniat cu mândrie că niciun candidat din Partidul „Renaștere” nu s-a lăsat intimidat, nu a cedat presiunilor și nu s-a retras din cursă.

În final, Natalia Parasca a transmis un mesaj de mulțumire către toți cei care au votat pentru „Renaștere”, promițând că partidul lor nu îi va dezamăgi pe alegători și va continua să lucreze pentru binele cetățenilor.

„Aș dori să remarc cu mândrie că niciun candidat din Partidul “Renaștere” nu s-a speriat, nu a cedat intimidării și nu s-a retras din cursă. Mulțumesc tuturor celor care au votat „Renaștere”. Nu vă vom dezamăgi!”, a concluzionat președintele Partidului „Renaștere”.

Leave a Reply