Skip to main content

„Decizia a fost luată în urma discuțiilor cu echipa și a consultărilor cu locuitorii din Bălți, împreună cu consilierii Partidului Politic “Forța de Alternativă și de Salvarea a Moldovei”, pe care l-am susținut la ultimele alegeri locale. Consilierii fracțiunii „Pentru Bălți” nu vor participa la administrarea municipiului, dar vor ajuta noua administrație să îmbunătățească viața bălțenilor”, a explicat Marina Tauber.

Consilierii fracțiunii „Pentru Bălți” vor fi, în primul rând, responsabili de realizarea tuturor proiectelor de infrastructură, sociale și economice, promise bălțenilor de către echipa lui Ilan Șor în timpul campaniei electorale.

„Obiectivul nostru principal este organizarea finanțării și aplicării întregului nostru program, pe care l-am discutat cu bălțenii în perioada electorală”, a precizat Marina Tauber.

Politicianul a menționat că fracțiunea „Pentru Bălți” va susține propunerile primarului Petkov, care vor coincide cu ideologia și viziunea echipei „ȘOR” pentru dezvoltarea municipiului Bălți, precum și propunerile noului primar ales privind formarea echipei de conducere a municipiului „pentru că noi credem că aceasta este competența și prerogativa primarului, iar el este cel care trebuie să ia decizii în legătură cu organizarea procesului de lucru”.

„Alegerile s-au încheiat și, repet, nu suntem de acord cu rezultatul lor. Cu toate acestea, bălțenii nu ar trebui să sufere din această cauză. Prin urmare, este timpul să lăsăm deoparte toate ambițiile politice, să ne suflecăm mânecile și să lucrăm în beneficiul cetățenilor, ceea ce echipa lui Ilan Șor face zi de zi, încă din 2015”, a concluzionat Marina Tauber.

Leave a Reply