Skip to main content

Organele de drept, cu suportul mascaților de la „Fulger”, au descins cu percheziții într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei, de unde au ridicat droguri în valoare de peste 350 000 de lei. Totodată, au fost reținuți doi bărbați de 34 și 20 de ani, pentru punerea în circulație a drogurilor. În același dosar figurează și o tânără de 21 de ani, care locuia împreună cu cei doi suspecți.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip „PVP” – 110 pachețele de tip zip-lock a câte 1 gram fiecare, 3 cutii cu același conținut cu greutatea aproximativ de 200 grame, mai multe pachețele cu marijuana cu greutatea totală de aproximativ 100 de grame, 3 pistoale pneumatice, telefoane mobile și cântare electronice de dimensiuni mici.

Suma drogurilor depistate, pe piața neagră valorează circa 350.000 de lei.

 

 

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și plasați în izolatorul de detenție provizorie, iar femeia este cercetată în libertate.

Unul dintre suspecți se afla în căutare, fiind cercetat penal pentru comiterea mai multor episoade de furt, de către Inspectoratul de poliție Florești.

În continuare, polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Leave a Reply