Skip to main content

Marian Tauber, deputat ales pe listele Partidului ȘOR, a adresat oficial o solicitare către Alexandr Petkov, noul primar al municipiului Bălți, cerând permisiunea pentru echipa lui Ilan Șor de a demara lucrările de infrastructură privind reparația curților de blocuri din oraș, dar și a unui parc.

”Dragi bălțeni, echipa noastră a participat la alegeri pentru a transforma orașul Bălți într-un oraș de vis. În ciuda fărădelegilor organizate de Sandu, dorim să realizăm acest vis și să implementăm în Bălți multe proiecte frumoase. De aceea, mă adresez primarului ales, domnului Petkov, cu rugămintea de a oferi echipei noastre posibilitatea de a demara, împreună cu Primăria, reparația curților din Bălți și, de asemenea, construirea parcului”, a declarat Marian Tauber.

Menționăm că toți candidații Partidului ȘANSĂ, precum candidatul independent Arina Corșicova, au fost excluși din cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Această acțiune a fost atribuită politic guvernării actuale și Maiei Sandu. În plus, candidații Partidului ȘANSĂ au fost excluși și la nivel național prin decizia Comisiei Situațiilor Excepționale, instituție condusă de premierul Dorin Recean și compusă exclusiv din membri numiți sau aleși de către PAS.

Leave a Reply