Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor este prima din țară implicată activ în deszăpezirea drumurilor din municipiul Orhei. Peste 100 de muncitori și 20 de autospeciale au fost cooptate pentru curățarea zăpezii din oraș și satele adiacente. Astfel încât atât pietonii, cât și șoferii să se bucure din plin de vremea frumoasă de afară, fără a fi în pericol.

De la primele ore ale dimineții, unitățile au fost cooptate în vederea deszăpezirii arterelor principale și continuă inclusiv la această oră. Totodată, autoritățile locale îndeamnă locuitorii să fie prudenți și să adapteze viteza la condițiile meteorologice dificile.

Autoritățile locale menționează că sunt pregătite să intervină în orice moment și să lucreze la capacitate maximă, astfel încât, drumurile să fie curățate.

La fel, se va munci pentru a asigura accesul către principalele instituții – grădiniță, școală și puncte medicale pentru a preveni incidentele.

Menționăm că an de an, Orheiul rămâne a fi prima localitate din țară care reacționează rapid și antrenează toate structurile pentru a asigura siguranța cetățenilor.

Leave a Reply