Skip to main content

Circulația pe drumurile din centrul și sudul Republicii Moldova devine din ce în ce mai complicată, susține ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu. Potrivit oficialului, situația se agravează cu fiecare oră.

Andrei Spînu: Circulația pe drumuri devine din ce în ce mai complicatăpoză simbol

Ministrul Andrei Spînu a scris pe rețelele de socializare că toate serviciile Administrației de Stat a Drumurilor sunt mobilizate, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md.

„Prieteni, ninge și viscolește mult în zona de centru și sud a țării. Situația se agravează cu fiecare oră. Indiferent de efortul drumarilor circulația pe drumuri devine din ce în ce mai complicată. Vă îndemnăm să evitați ieșirile pe drumuri pe cât de mult e posibil. Toate serviciile Administrației de Stat a Drumurilor sunt mobilizate”, a comunicat oficialul.

Între timp, în suportul polițiștilor au ieșit în teren mascații de la Fulger. Un camion și două mașini de teren se îndreaptă spre Anenii Noi și Căușeni. În localitățile din țară activează în regim sporit 1400 de polițiști. „Colegii noștri oferă suport participanților la trafic și entităților specializate, în contextul în care se circulă cu dificultate”, au declarat reprezentanții Poliției.

Știri.md amintește că Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova (SHS) a anunțat menținerea Codului Galben de vânt puternic pe întreg teritoriu țării.

stiri.md

Leave a Reply