Skip to main content

La mai puțin de o săptămână de la tragicul accident din Sângera, unde o polițistă beată a provocat un accident rutier, iar în consecință a decedat o tânără mamă, un alt om al legii a fost prins beat la volan, ne informeaza Tv6.md.

Vineri, în jurul orei 22:00, poliția din Florești a fost sesizată de un locuitor al orașului că, în apropiere de gospodăria sa, un automobil de marca Dacia s-a tamponat într-un copac. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești. Bărbatul de 34 de ani purta uniforma de serviciu, dar se afla în afara orelor de muncă. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

”La moment Poliția din Florești a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar Direcția Inspectare Efectiv a IGP a demarat imediat o anchetă internă în acest sens, fiind dispusă suspendarea din funcție a polițistului.

Reiterăm, conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează asemenea comportament al angajaților, care prejudiciază imaginea instituției și a fiecărui polițist, urmând să fie întreprinse toate acțiunile legale în acest sens”, ne anunță IGP

Leave a Reply