Skip to main content

Activitățile desfășurate în cadrul proiectului „Din tot sufletul” continuă și adună împreună mii de familii din toată țara. Weekendul trecut a fost, de asemenea, plin de emoții pozitive pentru copiii și părinții din câteva zeci de sate și orașe, care au avut posibilitatea să se conecteze emoțional, să comunice și să se destindă într-un mediu plăcut și relaxant.

În satul Sadovoe, din municipiul Bălți, bucuria sătenilor a fost împărtășită și de către vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Deputatul a vizitat localitatea și a sărbătorit împreună cu sătenii frumosul eveniment dedicat familiei. Oamenii au întâmpinat-o entuziasmați și i-au povestit despre viața satului și preocupările lor. De asemenea, și-au exprimat deschis susținerea față de echipa lui Ilan Șor, despre care au spus că „este singura care produce schimbări pozitive în societate”.

„Îmi place să fiu alături de oameni, să împart cu ei emoțiile lor frumoase și, în același timp, să contribui, împreună cu echipa lui Ilan Șor, la soluționarea problemelor care le fac viața dificilă. Prin intermediu acestei sărbători, pe care o organizăm în toată țara, încercăm să întărim legătura dintre părinți și copii și să consolidăm familia tradițională, afectată de sărăcie și migrație. Totodată, le transmitem oamenilor un mesaj important – că nu sunt singuri, că echipa lui Ilan Șor este alături de ei și are soluții fezabile pentru problemele lor. În acest context, le-am vorbit despre proiectele speciale pentru municipiul Bălți și suburbii, care, la inițiativa liderului nostru Ilan Șor, vor fi implementate în viitorul apropiat și vor îmbunătăți semnificativ viața bălțenilor și locuitorii satelor Sadovoe și Elizaveta”, a menționat Marina Tauber.

Evenimentele desfășurate sub egida proiectului „Din tot sufletul” sunt așteptate cu nerăbdare, în special, de copii. În unele sate, această sărbătoare este pentru ei una dintre puținele ocazii de a savura dulciuri. Din păcate, după trei decenii de la proclamarea independenței țării noastre, avem mii de copii care trăiesc la limita sărăciei și pentru care înghețata și bomboanele reprezintă alimente de lux.

„Copiii sunt entuziasmați. Cu excepția sărbătorilor organizate în grădiniță și școală, nu au alte posibilități de a petrece frumos timpul. Mă uit la ei și îmi dau lacrimile: cât de fericiți sunt astăzi, alături de părinți și bunici. Dar printre ei, sunt și copii care cresc fără dragoste părintească, deoarece părinții lor au fost nevoiți să apuce drumul străinătății”, a spus o femeie din satul Malcoci, raionul Ialoveni, unde proiectul „Din tot sufletul” a adunat peste 100 de copii.

Nu doar copiii au fost surprinși plăcut de către echipa lui Ilan Șor. De surprize au avut parte părinții și bunicii lor. Mulți dintre ei au plecat acasă cu daruri, pe care au avut norocul să le câștige în cadrul loteriilor și concursurilor cu premii.

„Apreciem mult această sărbătoare, deoarece ne apropie sufletește unul de celălalt. Grijile cotidiene și faptul că mulți dintre noi sunt în situația în care nu știu cum se vor descurca mâine, ne-a înstrăinat unul de celălalt. Iar noi suntem oameni, avem nevoie să comunicăm, să împărtășim emoții frumoase. Mulțumim lui Ilan Șor pentru faptul că se gândește la noi și încearcă să coloreze viețile noastre”, au mărturisit locuitorii din orașul Basarabeasca.

În satul Bușila, raionul Ungheni, peste 400 de persoane au petrecut frumos timpul la sărbătoarea organizată în cadrul proiectului „Din tot sufletul”. Majoritatea – aproape 300, au fost copii, care rareori au parte de așa distracții. Localnicii l-au surprins frumos pe Ilan Șor – inițiatorul și organizatorul acestor evenimente frumoase, și i-au acordat o diplomă de recunoștință pentru promovarea familiei tradiționale.

„Este sigurul politician căruia îi pasă de instituția familiei – care este pe cale de dispariție în Republica Moldova. Acest eveniment este o bună ocazie de aduna împreună copiii și părinții, de a-i apropia sufletește și emoțional. Sărbătoarea ne aduce aminte tuturor că familia este un dar fără de preț, și că trebuie să o păstrăm dacă ne dorim un prezent și un viitor frumos pentru copiii noștri. Apreciem mult ce face echipa lui Ilan Șor în Orhei și în Taraclia, pentru a ajuta tinerele familii și copiii, și sperăm mult că și familiile din raionul Ungheni vor avea partea de asemenea atitudine și susținere”, au mărturisit localnicii.

Vă reamintim, că proiectul „Din tot sufletul” este implementat la inițiativa lui Ilan Șor în toată țara. În fiecare weekend, evenimentele dedicate familiei msunt organizate, concomitent, în zeci de sate și orașe.

Leave a Reply