Skip to main content


În satul Baurci din Găgăuzia, echipa bașcanului Evghenia Guțul, susținută de Ilan Șor, continuă construcția drumurilor. De data aceasta, a fost dat în exploatare un tronson de 550 de metri pe strada Lenin. Pentru săteni, acesta este un proiect important, deoarece asigură accesul către principalele instituții sociale din localitate. La ceremonia de inaugurare au participat bașcanul Găgăuziei, oaspeți și localnici.

„Vom continua să facem fapte bune pentru locuitorii din Baurci. Vom construi drumuri, trotuare și vom crea condiții confortabile pentru copii la grădiniță și școală. Vrem să renaștem satele, să le redăm frumusețea de odinioară”, a declarat Evghenia Guțul.

Consilierul bașcanului, Pavel Verejeanu, i-a îndemnat pe localnici să aibă încredere în echipa lui Ilan Șor, care a demonstrat, în repetate rânduri, că poate aduce prosperitate și confort în localitățile din țară.

„Noi am venit aici să construim, să dezvoltăm autonomia găgăuză. Vom crea confort pentru locuitori, vom contribui la crearea noilor locuri de muncă. Vrem ca copiii să crească împreună cu părinții, să nu fie lipsiți de ei”, a menționat Pavel Verejanu.

Conform bunei tradiții, Ilan Șor i-a felicitat pe săteni și le-a adresat cuvinte de recunoștință.

„Bunăstarea Dumneavoastră este prioritatea noastră. Vom face tot posibilul ca viața Dumneavoastră să devină mai confortabilă și mai frumoasă, nu doar în Baurci, dar în întreaga autonomie”, a subliniat Ilan Șor.

Anterior, la Baurci, echipa lui Ilan Șor a asfaltat carosabilul și podul pe strada Serghei Lazo, a reparat strada Karl Marx și a amenajat o parcare.

Leave a Reply