Skip to main content

Candidatul Partidului Politic „Șansă” la funcția de primar al orașului Orhei, Alexei Lungu, este sigur că va câștiga alegerile din 5 noiembrie și a pregătit un program ce include cel puțin 4 proiecte mari pentru locuitorii municipiului, informeaza tv6.md.

Alexei Lungu a dezvăluit că a ajuns să-l înlocuiască pe Pavel Verejanu în funcția de primar de Orhei după ce ultimul i-a propus să vadă „cu ce se mânâncă pâinea” de edil de la fața locului și nu din studioul televiziunii. Cei doi au făcut chiar și un pariu.

La moment, candidatul Partidului Șansă, care este și lider al formațiunii, face naveta în Orhei, dar spune că cel mai probabil, se va muta cu familia în municipiu, dacă ia mandatul de primar pe 5 noiembrie „Vreau să fiu mereu alături de orheienii mei”.

 „Am mai multe abilități manageriale de a conduce municipiul Orhei decât mulți dintre miniștrii actualului Guvern”, a declarat Alexei Lungu.

Cum l-a cunoscut pe Ilan Șor, din ce surse financiare este sponsorizată campania sa electorală, dar și de ce se așteaptă că vor veni mascații peste familia sa, aflați din interviu.

Leave a Reply