Skip to main content

Azi, în prima zi de școală, când florile au fost la mare căutare, cei care le comercializează s-au trezit cu inspectorii fiscali lângă ei. Oamenii au fost verificați dacă au aparate de casă , ne informeaza Tv6.md.

Fisc-ul a atenționat despre efectuarea controalelor încă de ieri. Instituția menționa într-un comunicat de presă că, scopul acțiunii este de prevenire și educare. Respectiv, în cazul depistării unor nereguli, nu sunt aplicate sancțiuni, ci se fac doar avertizări. Serviciul Fiscal îndeamnă contribuabilii să se conformeze prevederilor legislației în vigoare.

Beneficiarii de compensații sociale pentru sezonul rece al anului vor fi supuși unor verificări minuțioase. Este vorba de veniturile acestora, proprietățile imobiliare deținute și alte resurse financiare. Despre asta a anunțat ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, într-un interviu pentru Agora. Potrivit oficialului, această măsură are ca scop asigurarea transparenței și corectitudinii în acordarea ajutoarelor sociale.

Leave a Reply