Skip to main content
Actual

Atenție, călători! Aglomerație la trei puncte de trecere a frontierei de stat: Zeci de mașini au format cozi la ieșire din țară

By august 19, 2023No Comments1 min read

Poliția de Frontieră informează că, la această oră, în trei puncte de trecere a frontierei de stat se întregistrează trafic intensiv. Zeci de mașini au format cozi pe sensul de ieșire din Republica Moldova,ne informeaza Tv6.md.

Potrivit oamenilor legii, la PTF Leușeni-Albița cresc valorile de trafic de transport pe sensul de ieșire din Moldova (intrare în România). Sunt întreprinse măsuri speciale pentru a degaja circulația și menține timpii de așteptare rezonabili. Călătorii sunt îndemnați să aleagă PTF Leova-Bumbăta, care s-a deschis de la ora 08:00 și este funcțional până la ora 20:00.

Trafic intensiv se înregistrează și la PTF Cahul. A fost autorizată trecerea frontierei pe mai multe artere de control, inclusiv aplicat REVERSUL – fluxul orientat pe două benzi ale părții opuse de deplasare.

Se majorează fluxul pe direcția de ieșire din Moldova și la PTF Sculeni. Polițiștii de frontieră și vameșii lucrează în regim sporit, deși amintesc că vama este în reconstrucție.

PTF Costești înregistează flux normal la această oră, însă în creștere. Se lucrează la capacitate pentru a nu permite formarea rândurilor, spun responsabilii.

Leave a Reply