Skip to main content


Candidata la funcția de primar de Bălți Arina Corșicova a promis că, imediat după câștigarea alegerilor, va începe implementarea unui program de susținere a pensionarilor. Fiecare persoană în vârstă din municipiu, care are nevoie de ajutor financiar, va putea primi primele sporuri încă înainte de Anul Nou.

“Împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa propunem să introducem un supliment lunar la pensie de 1.000 de lei pentru cei care primesc mai puțin de 5.000 de lei. Aceasta nu este doar o promisiune – este un plan care va începe să funcționeze înainte de Anul Nou, după victoria mea în turul doi”, a declarat ea.

Viitorul primar a spus că bătrânii din Moldova au o viață foarte grea, ei numără fiecare leu, de aceea această inițiativă este foarte oportună. Cu acești bani, bălțenii vor putea să-și cumpere medicamente și să plătească serviciile de întreținere.

“Generația noastră de bătrâni a apărat și a construit țara, și este timpul ca noi să ne asumăm responsabilitatea pentru bunăstarea lor”, a adăugat Arina Corșicova.

Leave a Reply