Skip to main content

Serghei Purici, mesaj pentru locuitorii din Zastînca, după lansarea în cursa pentru primărie: Astăzi punem împreună temelia unei dezvoltări de durată!

Candidatul din partea Partidului „ȘOR” la funcția de primar al satului Zastînca, raionul Soroca, Serghei Purici, s-a lansat vineri în cursa electorală. La evenimentul de prezentare, organizat în centrul localității, au participat locuitorii satului, precum și membri și simpatizanți ai Partidului „ȘOR”. Potrivit lui Serghei Purici, Zastînca merită un viitor frumos, iar localnicii – să trăiască bine, la ei acasă.

„Stimați consăteni, Zastînca este satul meu, baștina mea, și cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă oamenii de aici. Echipa noastră mi-a încredințat sarcina să lucrez pentru locuitorii din Zastînca, să continui toate proiectele frumoase și să punem împreună temelia unei dezvoltări de durată. Înainte de a citi programul meu electoral, vreau să vorbesc și să mă consult cu fiecare dintre voi, pentru a ști care sunt prioritățile exacte ale satului și ce probleme trebuie rezolvate în primul rând”, a declarat Purici, în discursul său de prezentare.

Prezent la evenimentul de lansare în cursa electorală, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a spus că Sergei Purici nu vine singur la Primărie, ci are în spate o echipă puternică de oameni profesioniști din Partidul „ȘOR”, care au demonstrat în ultimii șapte ani că știu cum să dezvolte localitățile din țară.

„Serghei Purici nu vine singur la Primărie, în spatele lui se află o echipă puternică și de încredere, pe care se poate baza și care nu a dezamăgit niciodată până acum. Primarii Partidului „ȘOR” au dezvoltat fiecare localitate pe care o administrează, au demonstrat că se țin de cuvânt și vă garantez că vom face la fel și la Zastînca”, a spus Pavel Verejanu.

Purici a făcut și o prezentare a programului său electoral. Potrivit lui, printre prioritățile în funcția de primar va fi iluminarea completă a satului, reparația drumurilor din localitate, dar și construcția unui stadion.

„De asemenea, vă promit că vom amenaja groapa de gunoi a satului și vom implementa proiectul de colectare a deșeurilor menajere. Vom repara stadionul sătesc și vom organiza, cu regularitate, competiții sportive și evenimente culturale. Totodată, imediat ce voi ajunge la Primărie, voi amenaja terenuri de joacă, voi deschide o farmacie socială în sat și voi aduce în localitate mai multe magazine sociale mobile”, a adăugat candidatul din partea Partidului „ȘOR”.

Alegerile pentru funcția de primar al satului Zastînca vor avea loc în data de 29 mai.

Leave a Reply