Skip to main content


Pe 29 mai 2022, alegeri locale noi pentru funcția de primar vor avea loc și în satul Moara de Piatră, raionul Drochia, anunță Comisia Electorală Centrală.

Primul concurent electoral a început campania electorală .

Ionel Ojoc, candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar: Sunt pompier de profesie, am salvat multe vieți și voi salva și comuna Moara de Piatră

Iluminarea integrală a localității, renovarea drumurilor secundare, mai mult sprijin pentru copii, tinerele familii și vârstnici. Acestea sunt câteva dintre promisiunile făcute de candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al comunei Moara de Piatra, raionul Drochia, Ionel Ojoc, care s-a lansat vineri în campania electorală pentru alegerile locale noi din 29 mai.

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar, Ionel Ojoc, se află pe prima poziție în buletinul de vot. El spune că are planuri mari pentru comuna Moara de Piatră, în componența căreia intră și satul Stepanovca.

„Am fost desemnat de echipa Partidului „ȘOR” în calitate de candidat pentru funcția de primar al comunei Moara de Piatră, ceea ce reprezintă o onoare pentru mine. Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă oamenii și soluțiile care se impun. Când voi ajunge primar, voi depune eforturi pentru a le asigura, în special tinerilor, un viitor aici, acasă. Trebuie să renovăm Casa de Cultură, vom organiza mai multe evenimente pentru tineri. Lucrurile bune pot fi făcute împreună. În spatele meu se află o echipă puternică și de încredere pe care mă bazez, care lucrează pentru oameni și își îndeplinește angajamentele promise. Pentru toate astea, însă, în data de 29 mai, vă îndemn să faceți o alegere înțeleaptă. Sunt pompier de profesie, am salvat multe vieți și voi salva și Moara de Piatră”, a menționat Ionel Ojoc.

La eveniment a participat și deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, care a declarat că localitățile în care primarii sunt din partea acestei formațiuni au șanse să se dezvolte. Drept dovadă sunt nenumăratele proiecte de infrastructură, sociale și de alt gen, care au fost implementate de echipa lui Ilan Șor.

„Viitorul localității dvs. depinde de cum veți vota la alegerile din 29 mai. În 2015, când Ilan Șor și echipa sa au preluat conducerea Primăriei Orhei, în acest oraș au urmat transformări radicale, a fost revoluție. Municipiul Orhei a devenit un model de dezvoltare, un oraș de poveste. Locuitorii Orheiului nu regretă nicio clipă alegerea pe care au făcut-o atunci. Acest municipiu, la fel ca cele aproximativ 100 de localități administrate de primari ai Partidului „ȘOR”, se dezvoltă în continuare. Atunci când un candidat devine primar din partea formațiunii lui Ilan Șor, responsabilitatea pentru această funcție îi revine atât celui care a preluat-o, cât și liderului formațiunii și echipei sale. Vom face și din comuna Moara de Piatră un model de dezvoltare pentru celelalte localități din țară. Pentru asta este nevoie de încrederea și susținerea lui Ionel Ojoc, la alegerile locale noi din 29 mai. El este un tânăr harnic, de treabă și competent, iar eu și întreaga noastră echipă îi vom acorda toată susținerea noastră, ca să realizeze, rapid și calitativ, planurile noastre frumoase”, a declarat deputatul Reghina Apostolova.

De asemenea, viceprimarul municipiului Orhei, Cristina Cojocaru, a povestit despre experiența orașului Orhei, care datorită încrederii alegătorilor acordate începând cu 2015, acest municipiu a devenit un oraș de vis.

„Drumurile au fost renovate. În prezent, se construiesc drumurile secundare, care nu au mai fost reparate de la Independență încoace. Orașul Orhei este complet iluminat. Are grădinițe unde copiii se bucură de condiții excelente. Acest municipiu are parcuri cum nu mai sunt în Moldova, care atrage milioane de turiști. Toate astea datorită gestionării corecte a banului public, a managementului eficient și a dragostei pentru oameni. Și comuna Moara de Piatră are șansa să se dezvolte dacă oamenii vor alege un primar pentru oameni”, a afirmat Cristina Cojocaru.

Candidatul Partidului „ȘOR”, Ionel Ojoc, are 32 de ani. Este ecologist și pompier de profesie. În prezent, el activează în calitate de consilier raional în cadrul Consiliului raional Drochia, precum și consilier local în satul Nicoreni.

Comisia Electorală Centrală a stabilit organizarea, în data de 29 mai, a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în comuna Moara de Piatră, raionul Drochia, după ce fostul ales local și-a dat demisia.

E de menționat faptul că în aceeași zi, alegeri locale noi vor fi organizate în 6 localități din țară: satul Zastânca, raionul Soroca; satul Moara de Piatră, raionul Drochia, comuna Ghetlova, raionul Orhei; comuna Horodiște, raionul Rezina; satul Glinjeni, raionul Fălești și satul Tătărești, raionul Strășeni.

Leave a Reply