Skip to main content

Deputatul Adrian Albu, candidatul desemnat al PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a participat ieri la un Forum Internațional, unde s-a informat din prima sursă despre tehnologiile noi, ideile inovatoare și soluțiile moderne pentru îmbunătățirea confortului urban și pentru atragerea de investiții în Chișinău , ne informeaza Telegraph.md.

“Mă inspir cu mult interes de toate aceste tendințe mondiale, pentru a prelua buna practică în Moldova și a asigura o viață confortabilă locuitorilor municipiului Chișinău”, a declarat Albu.

De asemenea, Albu a menționat că a avut oportunitatea de a lua cunoștință cu diverse soluții arhitecturale și concepte de amenajare a curților, toate având ca scop sporirea confortului oamenilor. Chișinăul se confruntă cu ambuteiaje majore și o dezvoltare haotică, iar în acest context, la Forumul Internațional au fost prezentate acțiuni inovatoare de dezvoltare a infrastructurii, inclusiv utilizarea tehnologiei Inteligenței Artificiale pentru crearea unui ecosistem urban mai eficient și mai ușor de trăit.

Cu privire la atragerea investitorilor, Adrian Albu a subliniat că forumul la care a participat reprezintă o platformă excelentă pentru stabilirea de contacte cu persoane și organizații care pot contribui la modernizarea rapidă a capitalei Moldovei. De asemenea, potențiali investitori au examinat oportunitatea de a investi capitalul lor în proiecte interesante și promițătoare în Chișinău.

Candidatul desemnat al PSRM a reafirmat angajamentul său față de dezvoltarea orașului și a promis să aducă în Chișinău cele mai bune practici internaționale în vederea creșterii calității vieții locuitorilor săi.

Amintim că duminică, 5 noiembrie, la nivel național vor avea loc alegeri locale generale, iar Adrian Albu intenționează să candideze pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, fiind susținut de PSRM.

Leave a Reply