Skip to main content

Vacanța de vară a luat sfârșit, însă excursiile în cadrul proiectului inițiat de Ilan Șor, „Excursii la OrheiLand” continuă și în septembrie. Cetățeni din toată țara, care doresc să viziteze parcul, dar nu au posibilitate din cauza surselor financiare limitate, pot solicita transport gratuit.

Scopul proiectului este organizarea bună a divertismentului, odihnei și distracțiilor copiilor și tinerilor, indiferent de nivelul veniturilor din familie. Prin asemenea programe și proiecte, Ilan Șor încearcă să ajute tânăra generație să se simtă mai încrezătoare acasă și să aibă condiții bune pentru studiu și recreere.

De la începutul anului școlar, excursiile la OrheiLand sunt organizate în weekend, spre deosebire de perioada estivală, când erau disponibile pe parcursul întregii săptămâni. Este asigurat transport gratuit din orice localitate a țării în ambele direcții.

În prezent, de acest program au beneficiat aproximativ 50 de mii de oameni, în preponderent copii. OrheiLand asigură acces gratuit către atracții, inclusiv la captivantul roller coaster și la distracțiile pe apă. Copiii sunt serviți cu înghețată delicioasă și aromată. Pentru ei sunt organizate programe artistice, concerte și animatori.

OrheiLand a fost inaugurat în 2018, la inițiativa și cu implicarea directă a lui Ilan Șor. De atunci, parcul de distracții a devenit locul îndrăgit de odihnă pentru milioane de vizitatori din toată țară și din străinătate.

În luna septembrie, vă invităm să vă petreceți frumos timpul la OrheiLand, de sâmbătă până duminică, între orele 10:00 – 21:00.

Leave a Reply