Skip to main content

Mii de oameni din toată țara au participat, și la sfârșitul săptămânii trecute, la evenimentele desfășurate în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, implementat la nivel național de echipa lui Ilan Șor. Acesta promovează familia și valorile tradiționale, tradițiile strămoșești, pe care Partidul „ȘOR” s-a angajat să le protejeze și să le perpetueze.

„Familia este baza societății. Aceasta reprezintă o investiție în asigurarea stabilității și bunăstării unei societăți. Din familie, copiii învață ce înseamnă dragostea, solidaritatea, responsabilitatea, valorile culturale, religioase și etice, și transmit aceste însușiri în comunitate. De aceea, ne-am asumat misiunea de a le crea tuturor familiilor din țară condiții decente de trai, iar copiilor – o copilărie fericită. Așa cum instituția familiei este amenințată de multe fenomene sociale și politice negative, dar și de sărăcie, mi-am propus, încă din ziua în care am intrat în politică să protejez familia tradițională”, a spus Ilan Șor la lansarea proiectului, în iunie 2023.

Activitățile în cadrul proiectului au fost organizate în toate raioanele țării, unde copii, tineri, adulți și bătrâni, au așteptat și așteaptă, în fiecare weekend, programul cultural divers.

Cei mici au fost distrați de animatori haioși, iar părinții și bunicii au avut parte de muzică bună, activități distractive, cadouri și tombole cu premii. Extragerile cu premii frumoase și voia bună i-au făcut pe toți cei prezenți la eveniment să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene.

La Basarabeasca, au participat aproape 400 de persoane, dintre care mai mult de jumătate – copii.

„A fost o sărbătoare frumoasă. Acest eveniment unește familiile,  apropie părinții și copiii, și asta e foarte bine. Mulțumim lui Ilan Șor pentru că se gândește la ceea ce avem mai sfânt – familia!”, a spus o femeie.

La Soroca, evenimentul a adunat peste 500 de vizitatori, aproape 400 dintre ei fiind copii.

„Astăzi, familiile nu prea au unde să petreacă frumos timpul, astfel încât să le fie interesant tuturor membrilor – și celor mai mici, și celor mai învârstă. Acest eveniment este ca o gură de aer proaspăt, fortifică relațiile familiale și reconciliază generațiile. Apreciem inițiativa lui Ilan Șor”, a împărtășit un bărbat.

În raionul Ștefan-Vodă, sărbătoarea a venit la locuitorii satului Brezoaia. Au participat peste 200 de localnici, dintre care mai mult de jumătate au fost copii.

„Nepoților mei le-au plăcut mult animatorii haioși. Nu au mai avut ocazia să vadă așa ceva anterior. Iar eu și soțul meu am dansat și ne-am adus aminte de tinerețe. A fost foarte frumos. Tare ar fi bine să fie organizate mereu asemenea evenimente. Mulțumesc echipei lui Ilan Șor pentru această frumoasă sărbătoare”, a mărturisit o bunică.

În satul Stoianovca, raionul Cantemir, evenimentul organizat de echipa lui Ilan Șor a adunat aproape 300 de săteni, printre ei – mulți copii.

„Mulțumim lui Ilan Șor, care mai crede că țărișoară noastră mai poate fi reînviată! Domnule Președinte, vă suntem recunoscători și vă mulțumim din tot sufletul pentru această posibilitate minunată de a petrece frumos timpul împreună cu toată familia”, i-au mulțumit localnicii lui Ilan Șor.

Peste 500 de copii și adulți au venit să se odihnească și să se bucure în localitatea Brătușeni, din raionul Edineț.

„Suntem recunoscători lui Ilan Șor pentru mult pozitivism, pentru buna dispoziție și râsetele copiilor. Din numele întregului sat, îi mulțumi pentru această sărbătoare frumoasă”, au relatat locuitorii Brătușeni.

La Nisporeni, evenimentul a găzduit peste 300 de persoane, din diferite generații. Lumea a rămas mulțumită de serbare și a mulțumit echipei lui Ilan Șor pentru grijă și promovarea familiei tradiționale.

Evenimentul „Din tot sufletul” este desfășurat în fiecare săptămână în diferite raioane ale țării. Intrarea și toate activitățile sunt gratuite.

Leave a Reply