Skip to main content


Reprezentanții blocului politic „Victorie” au vizitat veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei

„Acești oameni minunați au primit mici cadouri din partea noastră, ca simbol al recunoștinței și respectului față de sacrificiul lor și curajul de care au dat dovadă în timpul războiului. Echipa noastră, condusă de Ilan Șor, va rămâne mereu alături de acești eroi, pentru că faptele lor sunt înalt apreciate și nu pot fi uitate. Le vom fi recunoscători întotdeauna pentru tot ceea ce au făcut pentru țara noastră și pentru pacea de astăzi”, a declarat Reghina Apostolova.

Și deputatul Vadim Fotescu a vizitat participanții la război, exprimându-și recunoștința pentru faptele lor eroice.

„Faptele lor sunt un exemplu de devotament și patriotism pentru toate generațiile viitoare. Echipa noastră și cu mine suntem profund recunoscători pentru tot ceea ce veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei au făcut pentru noi. Să nu uităm niciodată jertfa lor și să prețuim mereu libertatea și pacea pe care ne-au lăsat-o moștenire”, a spus Vadim Fotescu.

La rândul său, fostul primar al municipiului Orhei Pavel Verejanu, care a vizitat veteranii în calitate de reprezentant al blocului politic „Victorie”, a subliniat importanța păstrării pentru urmași a mărturiilor despre anii războiului crunt.

„Avem obligația morală de a transmite adevărul despre Marele Război pentru Apărarea Patriei, întrucât sunt suficienți doritori de a denatura istoria, de a distorsiona faptele și de a crea falși eroi. Este o provocare a zilelor noastre și avem misiunea sacră de a contracara toate aceste atitudini, pentru că acești oameni, care au supraviețuit războiului și ororile nazismului, nu merită să asiste la această mare nedreptate”, a declarat Verejanu.

Participanții la Marele Război pentru Apărarea Patriei le-au mulțumit reprezentanților blocului politic „Victorie” pentru grija și sprijinul constant.

Leave a Reply