Skip to main content

Peste 20 000 de oameni au participat sâmbăta trecută la concertul susținut inclusiv de interpretul din Kîrgîstan – Amirchik, la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară și unde totul este gratuit. Atmosfera a fost una incendiară, iar sutele de fani au cântat și dansat împreună cu artistul care adună milioane de vizualizări pe Youtube și TikTok. Prezența interpretului Amirchik la OrheiLand a fost o nouă surpriză din partea echipei lui Ilan Șor, care vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru toți vizitatorii parcului.

La inițiativa lui Ilan Șor, în fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive. Zeci de artiști autohtoni, dar și din străinătate au evoluat până acum pe scena de pe teritoriul parcului. Sâmbăta trecută, oaspeții s-au putut distra și dansa și sud hiturile lui DJ Lemon, dar și One Band.

Și asta nu e tot. Tot din partea lui Ilan Șor, copiii au primit, pe parcursul întregii zile, înghețată gratis. Primarul de onoare al municipiului și raionului Orhei, Ilan Șor, a anunțat că înghețata le va fi oferită copiilor în fiecare sâmbătă, în timpul verii. Astfel, cei mici au făcut cozi la taraba cu înghețată gratuită.

Totodată, la OrheiLand, a avut loc o expoziție de motociclete moderne, unde împătimiții de motoare au putut să le admire și să facă fotografii.

În același timp, atât copiii, cât și adulții s-au putut distra la zecile de atracții din parc, care atrag ca un magnet împătimiții de adrenalină și senzații tari.

OrheiLand a fost construit și inaugurat în 2018, la inițiativa lui Ilan Șor. De atunci și până în prezent, parcul a fost vizitat de până la patru milioane de oameni.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand activează de marți până duminică, de la ora 10:00 până la 21:00.

Leave a Reply