Skip to main content


În 23 de localități din Republica Moldova, candidații la funcția de primar din partea Partidului ”Renaștere” au ajuns în turul doi al alegerilor. Aceste alegeri, programate pentru data de 19 noiembrie, vor avea loc în mai multe sate și comune, oferind locuitorilor oportunitatea de a-și alege primarul.

Despre acest lucru a anunțat formațiunea printr-un comunicat de presă. Mai mult, reprezentanții partidului susțin că toți candidații își cunosc bine localitățile, dar și nevoile consătenilor lor. Totodată, aceștia afirmă că ei au suficientă experiență și sprijin pentru a renaște satele natale și pentru a face viața cetățenilor mai bună.

La final, aceștia au invitat cetățenii să participe la alegeri și să voteze candidații partidului Renaștere.

”În 23 de localități din Republica Moldova, candidații la funcția de primar din partea Partidului ”Renaștere” au ajuns în turul doi al alegerilor. Pe data de 19 noiembrie, în mai multe sate și comune, oamenii vor vota pentru a-și alege primarul. Candidații Partidului ”Renaștere” își cunosc localitățile și nevoile consătenilor lor. Ei au suficientă experiență și sprijin pentru a revitaliza satele natale și pentru a face viața concetățenilor lor mai bună. Pe 19 noiembrie, votați candidații Partidului ”Renaștere”, se arată în comunicatul formațiunii.

Leave a Reply