Skip to main content


Partidul „ȘANSĂ” a nominalizat și a înaintat spre înregistrare candidații pentru primari ai satelor și orașelor, consilieri locali, municipali și pentru consiliile raionale – 652 candidați la funcția de primari și peste 9000 de candidați la funcția de consilieri, în ciuda presiunii enorme venită din partea autorităților.

Sunt încercări de a împiedica candidații noștri să participe în alegeri, s-au efectuat percheziții ilegale, s-au scris știri false despre ei, fiind chiar amenințați direct și șantajați. Aceste fărădelegi se întreprind în timp ce membrii echipei noastre arată rezultate reale în modernizarea localităților din Moldova. Orhei, raioanele Orhei, Taraclia și, mai recent, Găgăuzia sunt exemple directe în acest sens.

Guvernul interzice efectiv celor care modernizează orașele și satele să candideze la funcția de primar. Dar partidul nostru a reușit să adune în toată țara o echipă puternică pentru viitoarele alegeri.

Împreună vom ajunge la victorie. Astăzi, fiecare primărie are șansa de a-și schimba viața în bine și de a începe să-și dezvolte orașele și satele.
#Moldova #Șansă #AlexeiLungu

Leave a Reply