Skip to main content

Zâmbetele fericite de pe fețele copiilor și părinților lor sunt de neprețuit. De aceea, pentru echipa lui Ilan Șor este foarte important ca locuitorii din Moldova să aibă posibilitatea de a se bucura și uita de grijile cotidiene! În fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate diverse activități.

Sâmbăta trecută, mii de familii cu copii din diferite colțuri ale țării au mers la OrheiLand, unde au avut parte de o călătorie captivantă în cel mai mare parc de distracții din țară, unde totul este gratuit.

Atmosfera de sărbătoare a fost creată de artiști talentați din Orhei. Unul dintre ei, TOKIMIDO, un muzician tânăr, dar foarte popular, a interpretat cu măiestrie hituri moderne la saxofon.

Toți vizitatorii au dansat și au cântat alături de artistul lor preferat. Înainte de concert, copiii au fost întâmpinați de animatori care au organizat un spectacol inedit.

În plus, la inițiativa lui Ilan Șor, toți copiii au fost serviți cu înghețată gratuită.

Potrivit unei tinere mame, care a venit pentru prima dată la OrheiLand cu cei doi copii ai săi, atmosfera a fost una minunată.

„Am cântat și am dansat împreună cu artiștii. Am fost foarte surprinși de faptul că aici totul este gratuit. Vara aceasta va fi cu siguranță o vară de neuitat pentru copiii mei. Este într-adevăr foarte frumos și interesant aici. Copiii s-au simțit nespus de fericiți și bucuroși în acest parc minunat. Mulțumesc din suflet echipei lui Ilan Șor pentru oportunitatea de a le oferi copiilor noștri aceste momente minunate”, a spus ea.

Sâmbăta trecută, evenimentul a continuat cu o adevărată petrecere cu spumă în stil hawaiian, cu animatori.

Pentru sâmbăta aceasta, a fost pregătită o nouă surpriză! Vizitatorii parcului vor fi întâmpinați de trupa energică și carismatică Big Flash Sound. Concertul va începe la ora 17:00. Va fi un spectacol muzical magic. Pe fiecare invitat îi așteaptă o atmosferă de neuitat și o mare de emoții. Nu ratați ocazia de a vă cufunda în lumea muzicii, pe 12 august.

Dar asta nu este tot – organizatorii au pregătit o petrecere cu zăpadă cu personaje de poveste și o intrigă captivantă. Ați fost la o astfel de petrecere? Atunci bine ați venit în lumea în care visurile devin realitate!

De la începutul acestei veri, OrheiLand a organizat deja 16 evenimente minunate.

În ultimele două luni, pe scena de la OrheiLand au cântat artiști de talie mondială precum Willy William, Doddy, Cassette, Amirchik, Misha Marvin și vedete pop moldovenești.

OrheiLand este un loc ideal pentru o vacanță în familie, ale cărei amintiri vor rămâne pentru o viață întreagă. Crearea unei astfel de oaze de bucurie, bunătate, fericire a fost scopul lui Ilan Șor atunci când a decis să creeze acest parc de distracții.

Și de aceea, intrarea în parc și toate atracțiile sunt gratuite pentru toată lumea, precum și înghețata delicioasă, care este oferită copiilor în fiecare sâmbătă.

Tot la inițiativa lui Ilan Șor, pentru cei care nu au posibilitatea să ajungă la OrheiLand a fost pus la dispoziție transport gratuit.

Din 2018, când parcul și-a deschis porțile, și până astăzi, peste cinci milioane de oameni au vizitat OrheiLand.

Surprizele de la OrheiLand nu se opresc aici. Până la sfârșitul verii, organizatorii promit și mai multe evenimente care îi vor încânta atât pe copii, cât și pe adulți.

Din 1 iunie și până la sfârșitul sezonului estival, OrheiLand este deschis de marți până duminică, între orele 10:00 și 21:00.

Leave a Reply