Skip to main content

Obstacolele create de regimul Sandu-PAS nu împiedică echipa lui Ilan Șor să-și îndeplinească angajamentele asumate în fața oamenilor. Noi proiecte sociale și de infrastructură sunt date în exploatare, concomitent, în mai multe localități din raionul Orhei. Recent, în satul Piatra, au fost finalizate lucrările de construcție a estradei de vară și de reamenajare a parcului – un eveniment multașteptat de către săteni.

“Acest proiect reprezintă angajamentul nostru de a dezvolta satul Piatra”, a declarat Ilan Șor la evenimentul de inaugurare.

„Proiectul este mai mult decât un loc pentru organizarea evenimentelor culturale, este un simbol al angajamentului nostru de a dezvolta satul Piatra. Astăzi, confirmăm dorința de a continua faptele frumoase pentru localitatea Dumneavoastră, care să vă facă viața mai confortabilă, care să vă redea speranța într-un viitor prosper și stabil. Ne dorim să vă știm fericiți, și vom face tot posibilul ca să trăiți din plin acest sentiment de bucurie și împlinire. Vă iubim”, a menționat Ilan Șor.

Lucrările au fost planificate în strategia de dezvoltare a raionului Orhei, și au putut fi realizate datorită eforturilor comune ale lui Ilan Șor și ale conducerii Consiliului Raional.

Acum, localnicii au și mai multe posibilități de a petrece timpul liber împreună cu familiile lor și de a sărbători evenimentele importante ale satului Piatra.

„Acest proiect este un exemplu al devotamentului echipei noastre față de Dumneavoastră. Ne-am asumat responsabilitatea să modernizăm satele noastre, și vom duce la îndeplinire acest deziderat. Vom continua să îmbunătățim viața în satul Piatra, avem încă multe proiecte de realizat. Nu este greu să faci fapte bune, trebuie doar să-ți dorești. Și noi, echipa lui Ilan Șor, am demonstrat că oamenii și problemele lor au mereu prioritate”, a subliniat reprezentantul lui Ilan Șor în raionul Orhei, Cristina Cojocari.

Deputata Marina Tauber le-a mulțumit sătenilor pentru susținere, și le-a împărtășit intențiile frumoase pe care, întreaga echipă a lui Ilan Șor, le are față de satul Piatra.

“Susținerea Dumneavoastră ne-a permis să facem proiecte frumoase pentru satul Piatra. Aceasta este cea mai bună dovadă că echipa noastră, în frunte cu Ilan Șor, vă este alături în fiecare zi, nu doar înainte de alegeri. Vă suntem recunoscători pentru încrederea investită și cooperarea eficientă. În ciuda obstacolelor create de regimul Sandu-PAS, să știți că noi vom rămâne alături de Dumneavoastră, și vom continua să îmbunătățim infrastructura a satului Piatra și condițiile de trai, a relatat Marina Tauber.

Potrivit primarului satului Piatra, Radu Bușilă, inaugurarea estradei de vară și a parcului este un exemplu al eforturilor comune de a îmbunătăți viața oamenilor și de a promova cultura.

“Inaugurarea acestui proiect este un moment important pentru comunitatea noastră. Pentru că aici, pe această estradă, vom marca cele mai importante evenimente culturale, aici ne vom aduna, de la mic la mare, pentru a ne bucura de un recital poetic sau muzical, de a sărbători Hramul, zilele naționale, pentru a petrece frumos timpul alături de cei dragi și a împărtăși emoții frumoase. Mulțumim lui Ilan Șor și Marinei Tauber pentru faptul că, indiferent de greutățile prin care trec, au rămas alături de satul nostru, și ne ajută să facem față greutăților”, a spus Radu Bușilă.

Locuitoarea satului Piatra, Raisa Moldovan, a apreciat proiectele frumoase implementate de echipa lui Ilan Șor în ultimii ani, care au făcut localitatea „mai frumoasă și mai modernă”.

„Astăzi, avem străzi iluminate, avem spații de joacă pentru copii, spații de recreere.  Mulțumesc tuturor care au contribuit la realizarea acestui proiect, și, în primul rând, lui Ilan Șor. Din 2015 este alături de noi, și a fost mereu receptiv la necesitățile noastre. Mulțumim și primarului, pentru că în decurs de patru ani a muncit pentru binele nostru”, a împărtășit Raisa Moldovan.

În cadrul evenimentului de inaugurare, copiii au avut parte de o distracție pe cinste  din partea animatorilor haioși. În același timp, adulții s-au delectat cu un recital muzical susținut de îndrăgita interpretă Doinița Gherman

Leave a Reply