Skip to main content

Bărbatul de 61 de ani, care a împușcat mortal un bărbat în raionul Călărași a fost trimis pe banca acuzaților. Procuratura raionului Călărași a terminat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală. Acesta pledează nevinovat, ne informeaza TV6.md.

„Conform învinuirii înaintate de către procurori, la 25 iunie 2023, în jurul orei 20:40, acuzatul, aflându-se în or.Călărași, pe o stradelă din preajma domiciliului său, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în prezența mai multor persoane, a iniţiat o ceartă cu doi bărbați.

Ulterior, fiind ofensat verbal, învinuitul i-a amenințat cu moartea prin împușcare pe cei doi. În vederea realizării intenției sale infracționale, a revenit imediat în locuința sa și a luat din safeul său arma semiautomată de model „Altay” pe care o deținea în mod legal. A încărcat arma cu 8 cartușe, precum și a mai luat și un electroșoker. Cu ele, la scurt timp, a revenit la locul unde se aflau aceiași 2 bărbați precum și rudele lor. Învinuitul, s-a apropiat la distanța de circa 4m de grupul dat de persoane și, fără a avertiza, a efectuat o împușcătură în capul unuia din bărbați, care a decedat pe loc.

În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă – arestul preventiv. Acesta pledează nevinovat”, menționează Procuratura.

Momentul în care a fost împușcat mortal bărbatul de 39 de ani de la Călărași a fost publicat pe rețele. Din imaginile video se vede că totul s-a întâmplat față de mai mai multe persoane, inclusiv și minori.

Un bărbat de 39 de ani a fost împușcat mortal în regiunea capului, după în conflict în stradă.

Imagini șocante de la locul crimei din Călărași, unde un bărbat a fost împușcat în cap au fost publicate pe rețele

Leave a Reply