Skip to main content


Au apărut noi detalii despre tragicul accident de noaptea trecută , soldat cu patru morți, după ce șeful Procuraturii Ungheni, Dumitru Triboi, a spulberat o căruță cu un automobil de marca Skoda, în apropiere de localitatea Bahmut, din raionul Călărași, transmite alerta.md.

În urma accidentului au murit patru persoane, dintre care o fetiță de numai trei luni, o femeie de 38 de ani, o femeie de 64 de ani, dar și un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Totodată, la spital a fost transportat un bărbat de 63 de ani care s-a ales cu fractura membrelor inferioare, dar și o fetiță în vârstă de 4 ani.

Aceasta se zbate între viață și moarte fiind în stare gravă în secția de reanimare.

Ieri 20 octombrie 2022, patru persoane au decedat, printre care și un copil, în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R-1, localitatea Bahmut.

Totodată, PulsMedia a informat despre faptul că, șoferul mașinii care a fost implicată în accidentul de ieri, de la Bahmut, Călărași, soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, s-a dovedit a fi șeful Procuraturii Ungheni, Dumitru Triboi.

Leave a Reply