Skip to main content

Deși este persecutată politic și ținută ilegal în arest la domiciliu de către regimul antipopular Sandu-PAS, deputatul Marina Tauber este sigură că, împreună cu echipa, va învinge în această luptă nedreaptă și că își va îndeplini promisiunile făcute bălțenilor –  de a le îmbunătăți viața și de a dezvolta municipiul Bălți. Politicianul a făcut această declarație după ce magistrații Curții de Apel, sfidând legislația Republicii Moldova și jurisprudența Curții Europene, i-au prelungit măsura preventivă.

„Sunt bucuroasă să văd aici reprezentanții echipei noastre din Bălți. Ședința și decizia Curții de Apel demonstrează că regimul politic Sandu-PAS vrea cu orice preț să ne lichideze politic. Persecutarea noastră politică, ca reprezentați ai unei forțe politice a început în preponderent în timpul alegerilor locale din municipiul Bălți, imediat ce rezultatele primului tur au arătat că noi am acumulat mai mult de 50% dintre voturi. Primul abuz pe care l-au comis împotriva legii și în raport cu noi a fost excluderea mea din cursa electorală. Eu sunt primarul ales legal de către locuitorii municipiului Bălți și eu trebuie să fiu cu ei acum. Actualul primar, care a obținut doar 7% dintre voturi, nu doar că nu face nimic pentru municipiu și locuitori, dar și mai mult le complică viața”, a subliniat Marina Tauber.

Marina Tauber a menționat că batjocora, la care este supusă de către regimul antipopular Sandu-PAS, nu o va împiedica să-și îndeplinească promisiunile făcute locuitorilor municipiului Bălți, acum doi ani.

„Regimul Sandu-PAS încearcă să mă împiedice să lucrez pentru bălțeni, în primul rând, și să mă pregătesc pentru alegerile locale. Eu, Ilan Șor și Partidul „ȘOR” am promis locuitorilor din municipiul Bălți că vom realiza pentru ei proiecte folositoare. Sunt sigură, în curând, mă voi revedea cu oamenii care mi-au acordat un imens credit de încredere. Dragi bălțeni, nimic din ce se întâmplă în prezent nu va influența planurile noastre. Echipa lui Ilan Șor va transforma Bălțiul într-un oraș de vis”, a menționat Marina Tauber.

Politicianul a promis că va lupta pentru ca Bălți să devină un municipiu înfloritor, cu o economie dezvoltată și o infrastructură modernă.

Leave a Reply