Skip to main content

În pofida faptului că cel de-al doilea tur de scrutin la Bălți a avut loc fără participarea candidaților susținuți de Ilan Șor, din cauza lașității justiției moldovenești în fața regimului Sandu-PAS, politicianul și echipa sa intenționează să realizeze toate promisiunile făcute locuitorilor din Bălți în timpul campaniei electorale.

În primul rând, este vorba despre rezolvarea celei mai acute probleme – asigurarea celei mai ignorate categorii de persoane – pensionarii din Bălți, cu gaz natural la un preț accesibil.

„Echipa noastră își va continua munca pentru a implementa diverse proiecte sociale pentru locuitorii municipiului! Tot ceea ce am promis, vom realiza. În primul rând, vorbim de gaz la un preț de doar 10 lei pentru un metru cub. Vom anunța detaliile în curând. Bălți are o șansă! Acest oraș va înflori și va deveni o Capitală de Nord cu drepturi depline!” – a subliniat fostul candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, politicianul Marina Tauber.

Vă reamintim că echipa lui Ilan Șor a promis că de la 1 decembrie, grație contractelor cu partenerii găgăuzi, consumatorii din Bălți vor putea plăti și ei un preț accesibil, de doar 10 lei pentru metrul cub la gaz.

În acest scop, echipa lui Ilan Șor va purta negocieri cu noua conducere a municipalității, aleasă la 19 noiembrie, curent.

Leave a Reply