Skip to main content


 

 

 


Alexei Lungu împreună cu echipa “ȘANSĂ”  a prezentat la Comrat programul de dezvoltare a orașului, precum și candidații partidului pentru funcția de consilieri în consiliul local. Președintele și-a anunțat, la fel, susținerea pentru Serghei Chiulaflî, candidat independent la funcția de primar din Comrat, ne informează tv6.md.

„Echipa noastră unită îl susține pe Serghei Chiulaflî – un politician cunoscut și experimentat. Suntem siguri că, dacă Chiulaflî va câștiga alegerile, el va face tot posibilul  ca în oraș să aibă loc transformări pozitive, iar locuitorii să creadă într-o guvernare corectă și echitabilă”, a declarat Alexei Lungu, președintele partidului “ȘANSĂ”.

Potrivit lui Serghei Chiulaflî, programul său electoral vizează modernizarea la scară largă a orașului Comrat. În special, e vorba de revizuirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, construcția de drumuri noi, construcția infrastructurii, amenajarea parcurilor, piețelor, modernizarea zonelor de agrement, îmbunătățirea condițiilor de locuit ale orășenilor.

„Cunosc bine problemele orașului, deoarece am fost consilier municipal timp de patru ani. De multă vreme Comratul are nevoie de un plan de dezvoltare etapizat și cuprinzător. Cred că prin eforturile noastre vom transforma orașul și vom crește bunăstarea comrățenilor”, a declarat Sergiu Chiulaflî.

Potrivit lui Pavel Verejanu, reprezentant al echipei lui Ilan Șor, Serghei Chiulaflî și Partidul “ȘANSĂ” au programe similare și o aceeași abordare de proiect pentru rezolvarea problemelor, o abordare necesară exact pentru dezvoltarea orașului, construirea unei infrastructuri de calitate și crearea unor condiții normale de trai.

„Vreau să spun că echipa noastră îl susține pe Serghei Chiulaflî. Suntem gata să punem umărul și să depunem eforturi maxime pentru dezvoltarea orașului Comrat. Această persoană este cea care e în stare să dea un impuls puternic pentru dezvoltarea rapidă a orașului!” – a declarat Verejanu.

La alegerile din 5 noiembrie, Serghei Chiulaflî va fi avea numărul 3 în buletinul de vot.

Leave a Reply