Skip to main content


Planul guvernării PAS de a împiedica cu orice preț echipa lui Ilan Șor să schimbe spre bine viața moldovenilor a eșuat. Mult mai unită și mai motivată, aceasta continuă să implementeze proiecte sociale și de infrastructură importante în toată țara.
Un exemplu este satul Răspopeni, raionul Șoldănești, unde candidatul susținut de echipa “ȘOR”, fostul primar al localității, Nicolae Gonța, a fost exclus ilegal și abuziv din cursa electorală cu două zile înainte de alegerile locale din 5 noiembrie.
În ciuda acestor circumstanțe dure și nedrepte, el a rămas la fel de implicat în viața satului, alături de colegii din echipa lui Ilan Șor.
O dovadă este estrada promisă în campania electorală – un proiect mult așteptat de săteni, care a fost dată în exploatare în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Inaugurarea a avut loc într-o atmosferă de poveste, cu Moși Crăciuni și animatori veseli.

“Această estradă ne va aduna împreună pentru a sărbători cele mai importante evenimente ale satului nostru, pentru a relaționa și a ne petrece timpul frumos . Va rog să o păstrăm, pentru ca și generațiile în creștere să se poată bucura din plin de frumusețea și avantajele ei. Numai protejând și dezvoltând ceea ce creăm, putem asigura prosperitatea unei societăți. Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru toate lucrurile frumoase realizate la Răspopeni”, a spus fostul primar Nicolae Gonța.

Alături de săteni, la acest eveniment important, a fost și deputatul Marina Tauber. Politiciana le-a mulțumit localnicilor pentru încredere și susținere, asigurându-i că echipa lui Ilan Șor va munci în continuare pentru a face viața în Răspopeni mai confortabilă și mai bună.

„Va mulțumesc din tot sufletul, din numele echipei noastre și a liderului nostru Ilan Șor, pentru susținere. Dumneavoastră ne motivați și ne dați energie să luptam mai departe. Înțelegem cât de complicată e viața în țară, de aceea ne dorim, din tot sufletul, să vă ajutăm. Ne dorim să trăiți o viață mai bună, unde să nu vă lipsească nimic, unde copii Dumneavoastră să aibă parte de o copilărie fericită, iar Dumneavoastră să fiți împliniți ca părinți și ca cetățeni. Fărădelegile și obstacolele create de regimul Sandu-PAS nu ne înspăimântă. Mergem înainte, uniți, alături de liderul nostru Ilan Șor, de care ne mândrim. Nu voi exagera dacă voi spune că, în aceste vremuri extrem de dificile, toata speranța este în Ilan Șor și în echipa noastră”, a menționat Marina Tauber.

Mesaje de încurajare au transmis sătenilor și reprezentantele echipei lui Ilan Șor – Inessa Diacenco și Violeta Bâscă.

“În ciuda ilegalităților partidului de la guvernare, echipa lui Ilan Șor continuă proiectele frumoase în Răspopeni. Vrem ca, împreună cu copiii Dumneavoastră, să aveți parte de o viață prosperă. Și vă asigurăm, vom face tot posibilul ca aceasta să se întâmple. Vă doresc sănătate și prosperitate”, a subliniat Inessa Diacenco.

„Această estradă și scuar este un proiect important pentru toți locuitorii. Vă rugăm să-l păstrați, pentru ca să se poată bucura de el mai multe generații. Noi, echipa lui Ilan Șor, vom munci pentru a îmbunătăți viața în Răspopeni”, a opinat Violeta Bâscă.

Evenimentul a culminat cu inaugurarea Popului de Crăciun în satul Răspopeni. Moș Crăciun, încurajat de copii, a aprins luminițele multicolore pe brad.

În ultimii ani, echipa lui Ilan Șor a implementat în satul Răspopeni mai multe proiecte de infrastructură și social importante, inclusiv un teren de joacă și o stație pentru autobuse. Urmează, în 2024, construcția unui teren sportiv, unde vor fi create condiții pentru practicarea fotbalului, voleiului, baschetului și tenisului de câmp.

Leave a Reply