Skip to main content


Ilan Șor s-a adresat locuitorilor din Bălți într-o postare pe canalul său de Telegram. Politicianul le-a mulțumit pentru încrederea acordată echipei sale și a promis că orașul va deveni “un loc confortabil și modern de locuit”. Printre obiective, Ilan Șor a mai menționat achitarea suplimentelor de pensii de 1000 de lei, a capitalului maternal de 10.000 de lei și a gazului la 10 lei pe metru cub.

“Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați. Este foarte important pentru mine și pentru întreaga mea echipă. Vă promit că, în următorii doi ani, vom transforma orașul dumneavoastră într-un loc confortabil și modern în care să trăiți.

Vom reconstrui drumurile, atât cele principale, cât și cele secundare, vom face ordine în curți, vom renova fondul locativ, vom repara grădinițele, vom cumpăra autobuze noi și vom face transportul public gratuit.

De la 1 decembrie, garantez un supliment de pensie de 1.000 de lei pentru toți cei care au o pensie mai mică de 5.000 de lei. Capitalul de maternitate la nașterea unui copil – 10.000 de lei, gaze la 10 lei pe metru cub. Și cu siguranță vom construi un parc de distracții gratuit “NordLand”. Și acesta este doar începutul. Eu și echipa mea vom continua să muncim pentru binele țării noastre”, a declarat Ilan Șor. 

Leave a Reply