Skip to main content


Ilan Șor s-a adresat cetățenilor Moldovei cu un apel! Politicianul a spus că ajunge să mai așteptăm și este timpul să începem să ne transformăm țara împreună, ne informează tv6.md.

“De zeci de ani așteptăm ca viața noastră să se îmbunătățească. În fiecare an, ni s-au promis salarii, pensii, locuințe la prețuri accesibile, drumuri bune, transport public, școli și spitale. Ajunge să mai așteptăm! Eu și echipa mea lucrăm deja activ și transformăm Moldova”, – a spus Ilan Șor.

Șor a explicat câte proiecte a finalizat deja echipa sa și că acesta este doar începutul. El a spus că s-au investit deja 5 miliarde în dezvoltarea Moldovei

“Orașul Orhei, raionul Orhei, Taraclia, precum și alte localități din țară, iar acum și Găgăuzia – aceste locuri s-au schimbat și sunt de nerecunoscut – și continuăm să facem acest lucru. Și asta se poate întâmpla în toată țara. Am investit 5 miliarde în dezvoltarea Moldovei – iar acești bani nu vor trebui returnați. Am demonstrat că nu doar vorbim, ci facem. Construim, reparăm și avem grijă de oamenii țării noastre. Vom facer asta și în continuare!”, – a notat politicianul.

Leave a Reply