Skip to main content

 

Angajații gimnaziului V. Cantermir din satul Sofia, raionul Drochia și 350 de elevi vor avea condiții mai bune de igienă.

Proiectul, a fost demarat în anul bugetar 2023, printr-o inițiativă susținută de Guvernul Republicii Moldova, prin intermediul Ministerului Educației și Cercetării. Investiția totală alocată pentru acest proiect se ridică la aproximativ 840 de mii de lei, finanțată din bugetul de stat, transmite Știri.md.

Principala schimbare constă în construirea a două blocuri sanitare moderne în incinta gimnaziului. Această inițiativă are scopul de a oferi elevilor și personalului școlar condiții optime de igienă și a aduce instituția la standarde moderne.

De asemenea, proiectul se află în prezent în etapa de finalizare, iar reprezentanții autorităților locale și specialistul ONDRL, Ion Badașcă, dau asigurări că noile facilități vor fi date în exploatare până la sfârșitul anului curent.

Subliniem că, această inițiativă face parte din eforturile susținute ale Guvernului Republicii Moldova de a îmbunătăți condițiile educaționale și de viață în 22 de instituții educaționale din întreaga Moldova.

Leave a Reply