Skip to main content

Femeia de 67 de ani, ucisă, vineri, la Ghermănești, raionul Telenești, a avut parte de o moarte groaznică. Cele două adolescente suspectate de omor i-ar fi aplicat victimei cel puțin 37 lovituri cu cuțitul. Detaliile au fost oferite de fiul femeii pentru NordNews, ne informeaza Alerta.md.

„M-au sunat ieri și mi-au spus că mama mea este decedată, acum eu am venit de acolo și, când colo, îmi spune că mama mea este tăiată, înjunghiată și am stat iaca aici, în drum, nu mi-au dat voie să o văd și după ce au luat amprentele și mi-au dat voie și am văzut-o: 37 de tăieturi în inimă și aici despicată”, le-a relatat jurnaliștilor fiul femeii, Gheorghe Sprinceană.

Amintim că două minore, în vârstă de 14 și 15 ani, au fost reținute vineri, 22 septembrie, fiind suspectate de săvârșirea unui omor. Potrivit poliției, în cadrul cercetărilor s-a stabilit că fetele, aflându-se în gospodăria unui băiat din satul Ghermănești, raionul Telenești, ar fi intrat într-un conflict cu stăpâna casei, o femeie de 67 de ani, după care ar fi ucis-o cu cruzime.

„Acestea pe rând i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și s-au eschivat de la fața locului, iar cuțitele le-ar fi aruncat într-o fântână de lângă gospodăria victimei”, a anunțat poliția sâmbătă.

Potrivit poliției, minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale capitalei, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite în mediul online. Una dintre ele este plasată într-un Centru de plasament în situații de risc din capitală pe care îl părăsește des fără a înștiința responsabilii.

Leave a Reply