Skip to main content

Două drumuri au fost inaugurate  în cartierul Lupoaica din municipiul Orhei, după reabilitare. Este vorba de străzile Mândru și La hotar. Valoarea lucrărilor ajunge la 2,3 milioane de lei.

La ceremonia de inaugurare a străzilor reabilitate, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a amintit că inițiativa îi aparține lui Ilan Șor.

„Asfaltarea străzilor în sectorul Lupoaica a fost o solicitare din partea localnicilor și iată că am ajuns să realizăm acest proiect. În tot ce facem, ne străduim să oferim servicii calitative pentru cât mai multă lume. Tot ce promitem realizăm și vă asigur că așa va fi și de acum încolo. Vom ajunge în fiecare colț al municipiului Orhei. Vom avea drumuri asfaltate”, a specificat Pavel Verejanu.

La rândul său, viceprimarul și reprezentanta lui Ilan Șor la Orhei, Cristina Cojocari, a precizat că reabilitarea celor două străzi din zona Lupoaica face parte dintr-un proiect mai amplu.

„Proiectul prevede reabilitarea tuturor străzilor din acest cartier. Timp de opt ani consecutiv, echipa lui Ilan Șor asfaltează drumuri, iluminează străzi, amenajează spațiile publice. Orhei devine un oraș-model”, a subliniat Cojocari.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că echipa lui Ilan Șor face Orheiul mai frumos și mai confortabil.

„Proiectele de reabilitare a drumurilor sunt rezultatul unei administrări bune și eficientei. Piața imobiliară arată că viața la Orhei capătă constant prestigiu și prețurile pentru case și apartamente cresc. Văd astăzi aici mulți copii și mi se umple inima de bucurie. Ne dorim să le asigurăm un viitor cât mai bun”, a notat Dinu Țurcanu.

Oamenii care au participat la ceremonia de inaugurare a noilor drumuri au fost salutați în limba de stat și de către Ilan Șor.

„Orheiul meu iubit, mă bucur să vă revăd. Guvernarea face mare presiune pe echipa noastră, însă noi continuăm să implementăm proiectele în țară. Pentru mine, Orhei este cel mai iubit oraș. Sunt sigur că putem transforma Orheiul într-un raion de vis în Moldova. Vreau să vă felicit cu ocazia acestei sărbători – inaugurarea noilor străzi, și vă doresc numai bine”, a spus Ilan Șor.

În curând, în cartierul Lupoaica urmează să fie date în folosință străzile Vișinilor și Trandafirilor. Acum, ele se află în proces de reabilitare. Echipa lui Ilan Șor dă asigurări că, până la finele lunii septembrie, vor fi reabilitate toate cele 13 străzi din această zonă.

Leave a Reply