Skip to main content

Primarul general, Ion Ceban, afirmă că se pregătește fraudarea alegerile locale în Chișinău. „Comisia Electorală Centrală o face pe Gestapo. Aduce la absurd legea fiind la cheremul PAS. Vom informa misiunile internaționale despre toate abuzurile CEC”, a scris edilul pe pagina sa de facebook. Cei vizați de acuzații nu au venit deocamdată cu un comentariu.

„Comisia Electorală Centrală o face pe Gestapo.

Cu detalii vom reveni în curând, despre cum se pregătește fraudarea alegerilor locale în Capitală, despre toate așa-numitele „noile reguli” create de CEC, care sunt o ingerință în activitatea Administrației Publice Locale.

Vom informa toate misiunile internaționale despre toate abuzurile CEC de protejare evidentă a PAS.

Astăzi coordonăm toate acțiunile Primăriei Chișinău, care treabă nu au cu campania electorală.

Aduc la absurd legea fiind la cheremul PAS.

Astăzi, în toate sondajele lor avem aproape 80% încredere în rândul chișinăuienilor și 70% încredere a cetățenilor din țară. Dar nu și în sondajele pe care le fac publice, unde se complac în minciună.

S-au apucat sa inventeze tot felul de prostii pentru ca să fraudeze alegerile. Au pus la cale aberații,  fake și tot ce poate fi mai urât, altfel ei nu pot.

Pe fundalul degradării totale a situației din țară, le e frică că oamenii pot avea încredere nu în promisiunile și vorbele lor care nu le mai crede nimeni, dar în faptele noastre prin care demonstrăm că se poate”, a menționat Ion Ceban noteaza Unimedia.info

Leave a Reply