Skip to main content

De la începutul lui iulie 2023, copiii și adulții din toate colțurile Republicii Moldova, care nu aveau posibilitatea să ajungă la OrheiLand, din cauza tarifelor mari pentru transport, pot călători gratuit tur-retur. Și asta datorită proiectului „OrheiLand vine după tine acasă”, destinat tuturor celor care își doresc, dar din considerente financiare, nu pot să ajungă în faimosul parc de distracții.

Micuții oaspeți ai parcului sunt întâmpinați de animatori, au parte de momente magice alături de personajele din desenele animate îndrăgite și se pot bucura de înghețată gratuită, precum și de atracțiile captivante.

Pentru ca dorința de a face o excursie la OrheiLand să devină realitate, trebuie să lăsați un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Ilan Șor.

Potrivit reprezentanților echipei lui Ilan Șor, scopul acestui proiect este de a oferi fiecărui cetățean al țării noastre, în special copiilor, posibilitatea de a se distra și relaxa cum se cuvine, fără a ține cont de cheltuieli.

Potrivit autorităților din Orhei, datorită acestei inițiative, aproximativ 10 mii de copii din familii cu venituri mici, vor putea vizita parcul de distracții. O călătorie tur-retur la Orhei, din raioanele de nord sau sud, ar necesita cheltuieli de circa 300 de lei pentru fiecare copil. Pentru o familie formată din patru membri sunt necesari 1200 de lei, costul călătoriei și al biletelor crește din cauza inflației.

Șoferii profesioniști și voluntarii dedicați le asigură copiilor o călătorie liniștită și confort atât în drum spre parc, cât și spre casă. Mijloacele de transport îi aduc zilnic pe copii din diferite orașe și sate din Moldova, oferindu-le posibilitatea de a se distra pe cinste și de a-și petrece frumos timpul la OrheiLand.

Parcul de distracții OrheiLand oferă o gamă largă de divertisment, programe culturale și concerte, astfel încât fiecare vizitator să se bucure de timpul său liber. Proiectul „OrheiLand vine după tine acasă” a fost un alt pas spre a crea timpul liber de calitate și buna dispoziție, indiferent de posibilitățile financiare.

Leave a Reply