Skip to main content

Ofițerii DGT Nord a CNA au reținut șase persoane în cadrul perchezițiilor de astăzi care au vizat angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare. De asemenea, în urma acțiunilor de urmărire penală au fost ridicate mai multe sume de bani în diferită valută, anunță CNA.

„La acest moment continuă perchezițiile în raza mun. Bălți. Cauzele penale sunt instrumentate de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii anticorupție, oficiul Nord și Procuratura municipiului Bălți. Cu detalii vom reveni, după finalizarea operațiunii”, precizează instituția.

Amintim că astăzi ofițerii CNA au descins cu percheziții la Filiala ASP din Bălți într-un dosar de corupție privind eliberarea permiselor de conducere. Perchezițiile au loc în birourile unor angajați ai ASP, inclusiv instructori auto și intermediari, scrie Telegraph.

”Efectuăm acțiuni de urmărire penală într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Suntem la Bălți cu 18 percheziții care vizează angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare. Vom reveni cu amănunte la finalizarea acțiunilor”, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Leave a Reply