Skip to main content

În dimineața zilei de 11 septembrie, pompierii din Chișinău au răspuns prompt unui apel de urgență la Serviciul 112 pentru a lichida un incendiu la un autovehicul aflat pe strada Petricani 17 din municipiul Chișinău. Incidentul a fost gestionat cu succes de către echipele de intervenție ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ne informeaza Telegraph.md.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 07:20 dimineața, iar în mai puțin de 15 minute, două echipaje de pompieri și salvatori au ajuns la fața locului. La sosirea lor, autovehiculul de model Citroen era deja cuprins de flăcări, iar focul se răspândea rapid.

Cu o intervenție rapidă și coordonată, angajații IGSU au reușit să lichideze complet incendiul până la ora 07:35. Din nefericire, automobilul a fost distrus în totalitate de flăcări, însă nu s-au înregistrat victime sau răniți în urma incidentului.

Cauza exactă a incendiului și circumstanțele acestuia urmează a fi stabilite de către specialiștii în investigații de la IGSU.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, intervenția de la incidentul de astăzi a fost doar una dintre cele 56 de situații de risc la care salvatorii și pompierii au răspuns în ultimele 24 de ore.

Leave a Reply