Skip to main content

Partidul „Șansă” și-a prezentat candidații la funcția de primari ai orașului Orhei și ai satelor din raionul Orhei. Alexei Lungu, liderul partidului, a fost desemnat drept candidat la funcția de primar al mun. Orhei. Fiind primarul interimar al localității, el este deja implicat pe deplin în toate lucrările și are o idee clară despre cum să construiască în continuare o activitate îndreptată spre transformarea localității, ne informeaza Alerta.md.

Fiecare candidat este membru al unei echipe de profesioniști care au realizat deja zeci de inițiative ce au schimbat în bine viața cetățenilor. Acum ei vor trebui nu doar să mențină nivelul înalt de dezvoltare a orașului și raionului, pe care l-a stabilit în comun partidul “Șansă” și echipa lui Ilan Șor la modernizării infrastructurii, dar și să implementeze noi proiecte.

 


„Candidații din partea partidului nostru vor continua pe deplin toate proiectele strategice de dezvoltare, lansate în orașul și raionul Orhei de către echipa lui Ilan Șor. Într-un format deosebit, localitățile din Orhei vor fi parte a inițiativelor „Satul Moldovenesc” și „Orașul Moldovenesc”. Ambele proiecte presupun reparația drumurilor și iluminatul stradal, revigorarea parcurilor și scuarurilor, renovarea clădirilor și a infrastructurii comunale. Și, deoarece la Orhei aproape toate acestea au fost deja implementate, vom găsi un format suplimentar pentru o dezvoltare ulterioară și o abordare mai focalizată la Orhei. Scopul nostru comun este asigurarea unor condiții de trai confortabile pentru cetățeni. Profesioniștii noștri de astăzi au ȘANSA de a continua și asigura aceste schimbări printr-un management competent, susținut de experiența enormă a colegilor care sunt gata să o împărtășească”, – a subliniat Alexei Lungu.

Ilan Șor, primar de onoare și cetățean al orașului Orhei, s-a adresat candidaților în cadrul evenimentului cu un mesaj de îndrumare.

„Fiecare candidat din partea Partidului Șansa este o garanție că toate eforturile noastre vor continua. Doresc să-mi exprim mândria și încrederea că schimbările începute și realizate cu succes de echipa noastră vor fi preluate și continuate de noii manageri din partidul „Șansă”. Cred că Alexei Lungu, după ce a condus Orhei, va face acest oraș frumos și mai bun, mai confortabil și mai sigur pentru oameni”, a declarat Ilan Șor.

Reghina Apostolova, fost viceprimar al orașului Orhei, a vorbit despre calitățile care sunt importante pentru echipa de conducere în dezvoltarea orașelor și satelor.

„Aceleași calități importante le-au avut toți membrii echipei care a dezvoltat orașul Orhei și raionul din 2015 și datorită căreia vedem schimbări mari în acest teritoriu. E vorba de organizare, sârguință, dedicare, respectul față de oameni și dorința de a veni mereu în ajutor. Sunt sigură că candidații înaintați au toate aceste calități”, a declarat Reghina Apostolova.

Deputatul Marina Tauber a reamintit că municipiul Orhei și raionul Orhei sunt acum portdrapelul muncii eficiente a echipei care a transformat acest colț de țară într-un exemplu de dezvoltare a localităților pentru întreaga Moldovă.

„Experiența noastră unică în dezvoltarea orașelor și a comunităților sătești ne permite să urmăm vectorul de îmbunătățire a vieții concetățenilor noștri. S-au făcut multe și suntem pe bună dreptate mândri de acest lucru. Aș dori să le urez succes candidaților din partea Partidului “Șansă” și să îi asigur de sprijinul din partea profesioniștilor care au experiența unor proiecte complexe, de amploare, dar realizate cu succes. Putem lucra eficient doar în echipă, acesta este punctul nostru forte”, a declarat Marina Tauber.

Pavel Verejanu, consilier al guvernatorului Găgăuziei, a declarat că astăzi locuitorii orașelor și satelor așteaptă conducători care să acorde prioritate oamenilor și al căror scop principal este asigurarea unor condiții de trai confortabile pentru fiecare persoană. El nu are nicio îndoială că toți candidații din partea partidului „Șansa” sunt capabili să facă acest lucru.

„În pofida faptului că Orhei și raionul Orhei sunt astăzi un exemplu pentru întreaga țară în ceea ce privește realizarea strălucită a proiectelor de infrastructură de care a dat dovadă echipa noastră, partidul se confruntă cu noi provocări. Fiecare dintre candidații prezentați astăzi are un potențial enorm pentru îndeplinirea oricăror sarcini care le vor fi încredințate. Sunt oameni care înțeleg cum să organizeze munca, ce instrumente să folosească și ce experiență din proiectele anterioare să aplice pentru a-și atinge scopul. Iar noi avem același scop – bunăstarea concetățenilor noștri”, a declarat Pavel Verejanu.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a subliniat că, în timp ce alți politicieni hrănesc oamenii cu promisiuni, echipa lui Ilan Șor a dovedit în experiența sa de opt ani: schimbarea este ceva ce se întâmplă aici și acum, nu într-un viitor abstract.

„Sinceritatea și responsabilitatea candidaților față de electorat este o condiție obligatorie pentru desemnarea lor. Fiecare dintre potențialii conducători, prezentați astăzi de Alexei Lungu, posedă aceste calități. Fiecare dintre ei are șansa, cu sprijinul colegilor experimentați, de a crea o viață mai bună în satele care le sunt încredințate. Asta este ceea ce așteaptă oamenii”, a declarat Dinu Țurcanu

Leave a Reply