Skip to main content


Ieri am vizitat filiala din Basarabeasca a întreprinderii de stat “Calea Ferată din Moldova” și am discutat cu angajații acesteia.

Știam că situația este gravă în domeniu, dar ce am descoperit aici m-a întristat enorm. Oamenii sunt disperați – ultimul salariu l-au ridicat în luna mai, și nu mai fac față dificultăților financiare. Mi-au destăinuit că strigătele lor de disperare nu sunt auzite la Chișinău, iar ignorarea din partea autorităților îi forțează să plece peste hotare în căutarea unui loc de muncă.

Este tragic prin ce trec angajații întreprinderii “Calea Ferată din Moldova” din toată țara, nu doar din Basarabeasca. Vreau să-i încurajez: mai există o șansă pentru a salva de la colaps această ramură importantă a economiei naționale și de a le oferi posibilitatea să muncească și să trăiască decent acasă.

Și noi, echipa ȘANSĂ, ne asumăm responsabilitatea să combatem fărădelegile care distrug ramura feroviară și să-i redăm prestigiul de odinioară.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave a Reply