Skip to main content


Starea fetiței care a supraviețuit accidentului din Bahmut este în continuare gravă, spune Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului. Copila se află în comă, în secția de reanimare chirurgicală, cu mai multe traumatisme, sub supravegherea medicală și primește tot tratamentul necesar, ne informează tv6.md.
MAXIM CAZACU, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și a Copilului: „Acum două zile, la Institutul Mamei și a Copilului a fost transportată o pacientă în vârstă de patru ani din raionul Călărași, după un accident rutier. Starea la internare era foarte gravă, aceasta rămâne și în continuare, este internată în secția de reanimare și chirurgicală. Pacienta are mai multe traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme de bazin și alte leziuni”.

Internat în stare gravă și, la fel, în comă, se află și bunelul copilului, al doilea supraviețuitor al accidentului. Bărbatul de 63 de ani se află la spitalul raional din Călărași, a declarat vicedirectorul instituției pentru agenția de presă IPN.

Amintim că în urma accidentului cu implicarea unui automobil și a unei căruțe au decedat un copil de trei luni, un tânăr de 30 de ani, precum și două femei, de 38 și 64 de ani, toți membri ai unei familii. Oamenii legii au stabilit că la volanul mașinii se afla un procuror.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Cauza va fi investigată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, fiind constituit un grup de urmărire penală. Procurorul și avocatul persoanei suspectate de comiterea accidentului nu au făcut încă declarații cu privire la subiect.

 

Leave a Reply