Skip to main content

Un accident teribil a avut loc în această dimineață, 30 septembrie, la Sîngerei. Oamenii legii au fost alertați telefonic la ora 06:28, când Serviciul de Gardă al IP Sîngerei a fost informat despre faptul că în localitatea Copăceni a fost comis un accident rutier, ne informeaza Tv6.md.

„Ajunși la fața locului, polițiștii din Sîngerei au constatat că un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Telenești, conducea un automobil de marca BMW pe traseul R-6, prin localitatea Copăceni raionul Sîngerei. Din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, derapând pe banda de contrasens și s-a tamponat într-un obstacol, pilon dinafara părții carosabile”, ne informează reprezentanții Poliției.

Potrivit forțelor de ordine, în automobil se mai afla un bărbat în calitate de pasager pe bancheta din spate, care în urma accidentului rutier a avut nevoie de îngrijiri medicale calificate.

Conducătorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit că acesta nu era în stare de ebrietate la volan.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc. Ulterior va fi luată o decizie, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare

Leave a Reply