Skip to main content

O persoană a decedat și alte trei au fost traumatizate într-un accident rutier produs pe traseul R-7, în apropierea localității Chetrosu din raionul Drochia.

Polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 30 de ani, locuitor al satului Chetrosu din raionul Drochia, conducând automobilul de marca Volkswagen, având ca pasager un tânăr de 25 de ani, ar fi observat un alt automobil de marca Citroen care se deplasa haotic din direcția sensului opus al carosabilului.

Citroenul era condus de un bărbat de 38 de ani din Soroca și îl avea ca pasager pe un alt bărbat de 46 de ani.
Pentru a evita impactul, șoferul Volkswagenului ar fi virat brusc spre stânga, conform direcției de deplasare, însă în același moment conducătorul Citroenului ar fi îndreptat volanul spre dreapta sa, direcția de deplasare a acestuia, în rezultat autovehiculele tamponându-se frontal.

În urma accidentului rutier, pasagerul din Citroen a decedat la fața locului, iar celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Drochia întreprind toate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Menționăm că în cadrul cercetărilor s-a stabilit că automobilul Citroen ar fi fost răpit pe parcursul zilei de ieri de pe teritoriul unui SRL din satul Nicoreni, raionul Drochia ne informează Politia Republicii Moldova

Leave a Reply