Skip to main content

Un bărbat a sesizat oamenii legii, precum că, acum două zile, fiind la o stație PECO din afara orașului Rîșcani, a oprit în trafic o mașină de ocazie pentru a ajunge în același oraș, dar a fost bătut și jefuit, ne informeaza  Tv6.md.

Potrivit oamenilor legii, în automobil se aflau trei bărbați, printre care șoferul. În drum, aceștia i-au propus victimei să meargă cu ei într-o altă locație, după care îl duc la destinație.

„În apropierea satului Ciocîlteni, unul dintre bărbați i-ar fi sustras în mod deschis telefonul, portmoneul în care se aflau mijloace bănești, trei carduri bancare și buletinul de identitate. Ulterior, făptașii au coborât bărbatul din mașină, prin aplicarea violenței fizice și au plecat într-o direcție necunoscută, cauzându-i victimei de 37 de ani un prejudiciu de 9232 de lei”, anunță responsabilii.

Bărbatul a mers câțiva kilometri pe jos și a cerut ajutor unui angajat al unei stații PECO, rugându-l să cheme poliția.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii și procurorii din Orhei au fost identificați și reținuți doi dintre bănuiți. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost pornită o cauză penală, iar suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu/sau fără amendă de la 42 500 până la 67 500 de lei.

 

Leave a Reply